01 Januari 2012

kedai oh kedai

 
hye all,hari ni aq nak cerita pasal kedai makan.cerita nya mcm ni malam tu aq ngan 2 bgk umah keluar la ingat nak g beli makanan tp ratna cafe tutup,aq mesej abg faizal(kedai burger) tp abg faizal lambat bls masa tu aq g la tgk akustik bukak ke x dr jauh kitaorg tgk mcm bukak pastu pergi la kedai tu tgk2 dah berbeza rupa-rupanya dah bertukar owg.kitaorg tgk la kertas senarai untuk order makanan tu.lepas diorg dah tgk baru aq tgk x der pun nasi goreng cina.aq pun order la nasi goreng biasa ngan tea ais,kak fifi order nasi gorne kampung,betty order nasi goreng ayam ngan air oren bancuh.lepas siap kita org pun balik la umah.kitaorg bungkus sbb nak makan kat umah.mula2 aq ngan kak fifi yang makan dulu lepas tu betty datang nak makan dia bukak la nasi die korang tahu x apa dah jadi ngan nasi goreng ayam die.....klu korang nak tahu ayam tu hangit tahu x mcm arang dah nampak.mcm mana la boleh bukak kedai tp x tahu masak adoyai spoild my mood you know.pastu air aq la kan tea ais tahu rasa apa dah x jd tea ais tahu x.klu x tahu masak belajar la dulu sebelum bukak kedai.pasal ayam tu ada ke patut dah tahu hangit tu x yah la letak dlm nasi org giler ke apa nak bg pelanggan makan ayam hangit mcm tu.memang x akan pergi la kedai tu.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.