13 Januari 2012

sambungan kepada entry yang bertajuk beberapa minggu yang lepas


 
sambungan
 
 
ok sekarang aq nak cerita tentang sambungan centry yg lepas
pada malam keesokkannya seperti biasa la aq masuk tido beberapa kemudian tu aq bermimpi benda yg pelik kali ni aq mimpi pasal tekak aq berdarah byk sgt sampai aq boleh rasa darah lepas tu aq pun bgn la g singki g kumur2 lagi byk darh keluar sampai aq terpaksa telan darah tu.eeeeuuuww.korang pernah rasa ke darah mcm mana mungkin sikit ada la kot korang rasa.ni aq rasa darah yg byk lepas tu aq pun g la singki g kumur2 sampai x der.aq x tahu nak buat mcm mana lg kumur lg byk darah keluar.sampai la pukul 3 pg aq terjaga . napa la mesti aq yg bermimpi rasa mcm x nak jer tido tp nak buat mcm mana dah mata ni x tahan mengantok.
lepas tu aq pun tido la lepas tu mimpi lg tp pasal benda lain pulak x ingat terjaga pukul 6 pg lepas tu aq tido jer x ingat apa dah.keesokkannya aq pun cerita kat member diorg kata nadia tido x basuh kaki ke masalahnya sebelum tido g toilet mesti la basuh kaki lepas tu.aq pun lupakan pasal mimpi tu x nak ingat.
 
2 hari keesokkannya masa nak tido aq baca la doa tido byk2 kali lepas tu baru la tido alhadulilah syukur sgt tido malam tu x mimpi apa2.tp terjaga jugak pukul 3 pg tp x pe la yg penting x mimpi benda pelik2 lepas tu nak tido balik aq pun baca la balik doa tido tu byk2 kali syukur buat kali kedua sbb x mimpi dah.
 
 
pada 12/01/2012
pada malam tu aq masuk tido aq pun baca la doa tido2 byk2 kli mcm biasa x mimpi apa2 dah tp tetap terjaga pada pukul 3 pg.lepas tu sambung la tido balik,tido dah lama lepaas tu aq bermimpi yg aq bergaduh ngan adik aq iaitu mira yg peliknya gaduh kat kedah.masa tu x da sapa kat umah tu cuma ada aq ngan mira jer.masa tu aq tgh tgk cerita apa tah x ingt tajuk cerita tu tp memang best pastu tibe2 si mira ni baling apa tah kat aq.sapa x marah owg x kacau die ehhh die suka2 main baling ingat x sakit ke apa.aq pun apa lg aq g la pukul die.lepaas tu dia pukul aq balik lepas tu start la gaduh.aq bls la balik dan lepas tu dia dtg tumbuk lengan aq,pastu aq pun kata la ko ingat x sakit ke meh aq nak tunjuk kat ko sakit ke x lepas tu aq pun tumbuk la die masa die g nyorok kat tepi almari dekat jalan nak ke ruang tamu depan pastu lepas t5umbuk aq nak g la tgk tv balik lepas tu mira baling kat aq pakai pasu apa ntah bapak sakit pastu aq nampak hanger aq pun ambik la nak pukul mira belum pukul die menjerit-jerit .pastu ijat pun dari mana x tahu die masuk umah tp mcm baru balik sembahyang jumaat sbb die pakai baju melayu tibe2 dtg nak sepak aq sbb die nampak aq nak pukul mira aq x sempat kata apa die sepak aq lepas tu aq kata la kat ijat dah die baling kat aq pakai benda pakai benda tu aq tunjuk benda tu kat kerusi die pn tgk die main bla mcm tu nak buat mcm mana die mmg suka pukul aq tanpa sbb lepas tu x mintak maaf lak tu .die main bla mcm tu jer lepas tu aq pun bgn la nak g sambung tgk cerita pastu bila aq bgn tu tibe2 jer kepala aq rasa pening pas tu dinding sekitar rumah berpusing2 lepas tu aq nampak hitam jer semua lepas lama jugak la rupa2nya lepas tu aq x sedarkan diri lepas tu aq terjaga pukul 10.30 tgh hari.
 
- tamat - 

                                                                                                          

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.