07 Januari 2012

mlm ni aku x leh tido la pulak

 
 
hye all,mlm ni aq nak cite pasal aktiviti aq la pembetulan bukan mlm dah pg dah la.dah x leh tido aq pun on 9 la lepas tgk2 pastu off9 balik..dah x leh tido last2 aq pun taip la laman web alaf21 nak tgk novel yg best pastu baca sinopsis novel tu memang byk novel.tu baru alaf 21 belum masuk prima punya lagi.dekat laman web alaf21 tu ada la peraduan kuiz rojak , tu aq pun apa lg join la kuiz tu.ala klu x menang pun x pa sbb klu menang nnt akan dpt buku resepi.ni first time aq join kuiz ni,pastu dah jawap tu aku tgk murai.com.baca2 cerita yg ada kat dlm tu.untuk menghilangkan bosan...terasa mcm nak on blog aq pun apa lg terus la taip blog pastu log in.thank kepada kak fifi kerana sudi bg nadia pinjam broadband..aq sorang jer yg x tido lg x tahu la kenapa x boleh nak tido buat beberapa hari ni..k la sampai sini jer la aq cerita.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.