12 Januari 2012

baru dapat on blog

 
hye all,baru dapat on blog maklumlah keadaan broadband yang tidak mengizinkan nak on9 dengan final exam nye.lega dua kertas dah jawap ada lagi 2 kertas yey yey yey x sabar nak bercuti lak.nak rehatkan otak ngan minda pulak lepas tu baru sambung belajar balik.korang apa cerita sekrg mesti x sabarkan nak baca entry aq hahahahaha berangan ke kenyataan.ada sapa2 rindu aq x.mesti ada kan,terima kasih la sapa yang rindu kat aq tu.aq pun rindu kat semua yg sudi jln atau baca entry aq ni.sebenarnya sbb aq dah lama x on bukan sbb apa la cuma broadband yg elum bayar pastu ada final lak tu.alhamdulillah sbb dah berjaya jawap dua subjek dah....

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.