11 Oktober 2011

CARA UNTUK MENGETAHUI BILA ANDA AKAN MATI by blogger ammar


salam semua,ni aq nak cerita sikit pasal tajuk atas tu.....tadi aq saja-saja la duk tgk dan baca blog si ammar ni pastu ada satu entry dia pasal cara untuk mengetahui bila anda akan mati...mula - mula tu baca jer pastu dah abis baca tu teringin lak nak cuba2 pastu bila aq try tu .lepas isikan semua tu bapak terkejut aq jangka hayat aq 56.5 tahun jer huhhuhu ....tp benda ni bukan boleh percaya sgt just cuba2 jer la kan yg tentukan ajal maut kita tuhan iaitu ALLAH SWT kan.


Tapi apa-apa pun kalau korang nak cuba check jangka hayat sila lah KLIK SINI.

http://www.statistics.gov.my/portal/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=135&lang=bm


Jangan percaya sangat dengan sistem tu sebab just jangkaan je bukan betul 100% pun. Kalau percaya sangat jadi tahyul lah pulak kan? Selamat mencuba!!!

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.