29 Ogos 2011

best nye.aq happy aq happy

assalamualaikum semua,gembiranya aq hari ini saudara mara ku pulang ke kempung.happy giler la best berbuka puasa tadi meriah jer,makan mee sup ramai-ramai.ramai duk serbu amni sbb nak main ngan amni tapi buat masa ni amni tak sihat demam tu dia asyik merengek jer,pantang jauh dgn umi bunyi dia menangis.biasa la tapi dia dah kenal susah sikit org nak pegang dia.dia dah semakin membesar ,apa la iman ni tak nak ikut umi ngan abah dia balik umah belah sana.ada ke patut aq suruh dia balik kampung sana esok datang la balik bukan lama pun dia duk sana esok balik dahtp dia x nak so aq kata la x nak balik sudah pergi salam umi ngan abah .....dia pergi la kat keta aq ingat kan dia nak balik rupanya dia pergi salam umi dia hahahaaha.....aq pun masuk umah tgk tv.....pukul berapa ntah aq main game sbb internet slow la.sampai la sekarang baru ok.yang si iman ngan danial ni x tahu nak tidur ke boleh pulak dia bukak laptop abe jat main game jap lagi kena marah baru tahu..aq bg tahu dekat budak dua orang ni x makan saman punya budak aq ckp la heh budak 2 org tak tahu nak tido ke....korang nak tahu apa reaksi dia,diorang boleh buat bodoh sambil main game tu balik....lantak krang la janji aq nak tido korang x nak tido sudah.sampai sini jer la story aq hari ni ....mata aq dah ngatuk dah ni....k all goodnite.selamat malam....

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.