10 November 2014

About Me



hye semua
ok nadia nak cerita pasal siapa sebenarnya blogger nadeya1992 ni
sebenarnya nadeya1992 tu
ialah saya la hahaha
ok
nama penuh nadia ialah
`Aizaitul Nadia Binti Nadzrin
berumur 22tahun
seorang pelajar yang menuntut ilmu di Unisel Shah Alam
ambil kursus Bachelor of Human Resource Management(Hons)
seorang yang pendiam n kadang2 klu dah kenal nadia baru korang tahu nadia sebenarnya xderlah pendiam sangat cuma xsuka kacau org
sebenarnya tubuhkan blogger ni saja2 jer untuk update apa yang nadia rasa
blogger ni dah mcm diari bg nadia tp yang bezanya orang lain boleh baca tapi diari cuma org tu jer yg boleh baca
nadia suka sangat makan nasi goreng cina dengan milo ais
sebab apa nasi goreng cina
sebenarnya satu sebab jer
sebabnya ialah nadia tak makan pedas
dan susah nak dapatkan makanan yang tak pedas di kedai2 makan
ok disebabkan tu jgk la klu keluar makan kat luar selalu order nasi goreng cina
kecuali kalau kedai tu xder nasi goreng cina barulah nadia akan pilih makanan lain yang tak pedas
okla sampai sini jer la nadia cerita pasal nadia
nak tahu lebih lanjut blh send dkt shoutbox
ok
bye








Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.