26 November 2013

menghadiri istiadat konvokesyen

Hye all Nadia konvokesyen untuk diploma dekat perlis haritu so diaebabkan konvo t u hari jumaat dan sabtu.masa hari sama jugak ada kelas terpaksala tak pergi kelas hari khamis dan jumaat.hari khamis tu nadia blk kedah umah tok naik kapal terbang pukul 12.30 tgh.sampai dekat airport alor star dlm pukul 1.20tgh pastu naik teksi pergi umah tok disebabkan tak der transport.nadia pergi la dekat kaunter teksi tanya berapa tambang teksi.nsib baik tambang teksi rm25 jer ke rumah tok.nasib baik sampai jugak ke rumah tok ye lah x pernah naik teksi kot biasanya makcik yg ambik disebabkan makcik ada dekat kl kena la naik teksi.pengalaman yang x pernah dialami sebelum ni.sampai jer umah tok ,tgk tv ye la x der pape nak buat.lepas tu baru mkn nasi sambil tgk tv.bosan kot sbb x der sape kat situ.keluarga acik blk petang ke rumah tok so tgk je la tv saai la petang.bosan kot xder bnda nak buat.keesokkannya nadia bertolak ke perlis pukul 7.10 pg menaiki kereta acik yang hantar.sampai sana tempat kul 7.58pg kononnya kena ada kat sana kul 8 tapi pukul 9.30 pg baru start pendaftaran untuk ambik jubah.lepas tu x der buat pape so ikut la kakzu dgn family dia g mkn dekat satu kedai ni xhhhhhhhh tahu nama apa pastu ergi rumah sedara borak2 ikut diorg g check-in hotel seri malaya lepas tu rehat pukul 4.30 baru g dewan wawasan 2020.lepas tu baru start raptai sampai la pukul7.30 mlm lepas tu g kuala perlis untuk dinner.seronok sangat tapi sekejap jer sebab dah kena balik sbb nak balik ke jauh.bertolak balik ke kedah sampai kedah dlm pukul 11.00tghmlm jugak la balik tu terus masuk tidur penat kot.keesokkannya bangun awal sbb nak iron baju semua lagipun kena pergi awal sbb start majlis kul 7.30pg so pukul 6.00pg dah kena keluar rumah untuk bertolak ke dewan wawasan 2020 dekat pelis sebelah hotel seri malaya.majlis tu abis dalam pukul 12.30 tgh lepas tu sesi pengambaran dan pemulangan jubah dan ambil trankrip diploma.lepas dah selesai semua bertolak balik ke alor star blk.lepastu singgah makan dekat kedai nama mee ab hanya org kedah jer tahu kedai tu.so selamat menjamu selera smua.sampai disitu sahaja cerita tentang nadia menghadiri istiadar konvookesyen. Jumpa lagi

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.