28 Julai 2013

kesibukkan ku membuatkan aku tidak dapat untuk update blog



 

hye all
pertama sekali nadia nak cakap
maaf sebab dah lama tak update blog
biasa la dah sambung study ni agak sibuk sedikit
dah sambung ijazah ni kelas pun ada sampai malam
 dengan tugasan yang banyak
insyaallah kalau nadia ada masa nanti nadia akan update ok
harap2 korang semua sihat
sekarang ni dah masuk bulan ramadhan dah
hari ni kita dah berpuasa 19 hari
sebelum terlambat saya nak ucapkan
selamat berpuasa kepada kawan-kawan semua dan kepada semua umat islam diseluruh dunia

jumpa lagi di entri terbaru
bye

 

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.