19 Januari 2013

Tak sabarnya

Rasa mcm tak sabar nak abis LA cepat2.dah mula rasa bosan dah.saya lagi suka belajar dari keje or praktikal.tak sabar nak sambung belajar,nak sambung kat mana tu tak fikir lg samada nak sambung dkt kl atau pun merantau di negeri org.rasa mcm further study dekat kl jer kot tak tahu lg la.kat universiti mana pun x tahu lg.kita tgk je la ok.korang doakan la dpt belajar kat kl je.amin.tentang kursus yang nak diambil tu tentu lah sumber manusia,degree in human resources management.tak sabarnya nak futher study lg klau boleh nak sampai peringkat tertinggi sekali.baru la nak fikir pasal keje dan lain2 ltu pun kalau dpt futher study la.doakan la supaya aq dpt sambung belajar lg.korang tolong doakan mcm ni Ya allah engkau berilah sahabatku ini peluang untuk sambung belajar sehingga peringkat tertinggi.amin.seperti kata org klu 40 org sebut maka tertunaila apa yang kita nak tu.semoga dapat la aku sambung belajar lg.aku pun mendoakan kalian semua agar apa yang dihajati oleh kalian semua tercapai.
K la sampai disini sahaja entri kali ni.jumpa lg.Assalamualaikim

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.