25 Julai 2012

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan & Selamat Solat Terawih

 


hye all
sempat lagi kan kalau nadia nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat solat terawih semua
hehehe
sorry lah lambat ucap tapi tak pe kan sebab baru berapa hari kan
ramai-ramai la kita perbanyakkan pahala kita
jom ramai-ramai solat terawih
ingat yer kawan-kawan
jangan main mercun nanti kena kat sendiri nanti
putus tangan nanti tak leh raya kat umah
kena beraya kat hospital
tu pun kalau tak teruk
so kepada semua jaga diri anda baik-baik ok
ingat yer jangan main mercun
mercun kan bahaya
k la nanti kita jumpa lagi ok

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.