27 Jun 2012

Perancangan Masa Depan Nadia

 

hye semua
sihat ke tak
ok sekarang nadia nak cerita pasal perancangan masa depan nadia
mula-mula nadia sambung belajar selepas spm kan
mula-mula
buat diploma 3 tahun dari umur 18 - 20
lepas habis belajar kena praktikal tak silap 4 bulan jer
lepas praktikal ingat nak rehat kat rumah dulu
lepas tu baru try cari kerja buat sementara waktu dan baru la nadia akan sambung study selepas cukup duit ditangan
lepas tu nak buat degree
dan akan terus buat master dan seterusnya

itulah perancangan nadia buaat masa ni tapi kita tak tahu kan takdir allah swt macam mana
doakanlah nadia berjaya dan dapat ikut perancangan nadia ni ye kawan-kawan

Insyaallah dengan izin tuhan

kun far yar kun


1 ulasan :

eiqa azra berkata...

jemput join GA :) http://ctrie.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-eiqa-ain.html

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.