01 Mei 2012

mula hari ni



 hye korang
mula dari sekarang nadia cuma akan follow
orang follow nadia
penat dah nak follow orang sampai dah tak boleh nak follow orang yang follow kita
so start hari ni nadia nak follow blogger yang follow nadia
sorry lambat sikit
bukan apa semalam duk unfollow blogger yang tak follow
bukan apa terpaksa unfollow sebab
penuh sampai blogger tu cakap dah x leh follow sebab dah 300 yang nadia follow
kepada yang follow nadia tu nadia ucapkan thank sangat sebab follow nadia
kepada yang follow nadia tu
sorry kalau anda belum di follow bukan apa
nadia tak boleh nak follow anda yang tak letak link dalam profil anda
baru senang nak follow
k la
sampai sini jer entri kali ni

 

2 ulasan :

Myza Mubean berkata...

saya dtg utk membalas kunjungan sambil follow sini... jemput ke blog saya dan follow sekali...

http://diariesaya.blogspot.com/

nama aq nadeya berkata...

ok thank sebab sudi view blog nadia
ok nadia dah follow

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.