27 April 2012

alamak nanti dah leh guna yang lama

 


 huhuhu korang mesti dah tahu kan
nanti start bulan depan dah tak boleh guna old interface dah
sebab apa blog dah tulis kat atas tu interface blogger akan berubah terus kepada interface baru
kalau dah tukar memang tak leh dah la nak guna yang lama
tapi tak per buat masa ni kita guna dulu
lepas tu kita belajar la slow-slow new interface tu
kalau dah lama-lama nanti
biasalah tu
sama-samalah kita mempelajari
ala nanti lama-lama biasalah tu

k la sampai sini jer
sama-sama la kita belajar 
supaya lama-lama nanti biasalah tu
jangan sampai sebab interface baru blogger x nak update entri
k bye all


Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.