16 Disember 2011

tentang facebook sekarang ni ada penghacker yang duk buat jahat

 
hye korang sebenarnya aq nak cite pasal benda la ala apa lagi kalau bukan facebook tu la.skrg ni bahaya sbb ada org yang jahat duk buat hack facebook.diorg letak gambar lucah kat wall kita.dan satu lg tentang kat facebook nnt da kwn kita yang online dia chat ngan kita.hye bila kita dah bls nnt dia akan bg link kat kita,kononnya dia tu kwn kita la sebenarnya owg yg duk buat jahat tu yg duk hantar,link tu sebenarnya ada virus facebook klu kita tekan link tu.kadang2 kita akan tekan link tu kononya ingat kan kwn kita yg online padahal kwn kita tu nak on facebook dia pun x boleh disebabkan owg yang duk buat jahat tu.so jaga2 la yer,kita balik pasal td,ramai dah org yg aq dengar diorg dah kena hack tu wall diorg ada gambar lucah.napa la jd mcm ni apa yg diorg ni dapat klu duk buat mcm tu,berhati2 la yer,skrg ni dah rasa takut sgt ye la benda tu kan bahya adoyai,sapa la yang duk buat mcm tu.insaf2 la henti2 kan duk buat jahat tu.lebih baik kumpul duit p buat haji lg bagus.
 

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.