22 September 2011

gembiranya hati ku

hye all, semalam kan aq pergi la jalan-jalan ikut kawan aq kat the store.penat jugak la ikut diorg penat giler masa tu.aq pergi the store dengan kak fifi dan betty penat la kalau ikut diorang ni,tggu kak fifi ngan betty pegi cimb bank lepas pegi cimb bank lepas tu kitaorg pegi kedai buku kat the store.kak fifi ngan betty nak beli buku lepas siap beli buku kitaorg pegi beli makanan pulak ....lepas beli makanan perut pun lapar dan kitaorg pilih untuk makan kat kfc.....mula aq ngan kak fifi pegi beli dan lepas tu baru la betty pegi beli...lepas beli apa lg kitaorg pun makan la sampai habis...aq ngan kak fifi beli snack plate betty beli lain....lepas makan pegi depan the store balik ....sambil tggu pak cik teksi aq ngan betty pun pegi masuk the store ngan betty sbb kononnya nak beli.....ada satu buah ni harga dia 0.69 betty tgk pastu dia nak beli siap ambik plastik lagi tgk balik rupa-rupanya harga yang 0.69 td tu untuk 100 gram pastu dia letak balik plastik sbb ingat kan 0.69 tu untuk sebijik  hahahaha kitaorg keluar mcm tu jer sambil gelak2 betty kata pak cik tu tgk kitaorg buat bodoh jer hahaha....keluar sambil gelak-gelak sakit perut aq duk gelak-gelak ....lepas tu pegi la duduk balik tgh duduk-duduk betty kata nak beli gula-gula pastu aq nak beli novel .....aq ngan betty pun pegi la kedai buku kat depan the store tu pastu aq usha-usha la novel yang best-best pastu aq pun ternampak satu novel ni yang bertajuk suara hati penulisnya anis ayuni aq pun ambik la terus pegi bayar ....time aq nak bayar tu x sedar lansung betty x der dah bayar tgk2 betty x der aq ingat ke dia dah pegi kat depan the store aq pun nak pegi la depan the store tgk2 dia kat kedai sebelah beli gula2 kat tempat aq beli novel tu  x der gula2....lepas beli gula2 aq ngan betty terus la pegi duduk kat depan the store....borak borak sambil tggu pak cik teksi datang.....


snack plate

novel yang aq beli





k la bye all

2 ulasan :

SHaP berkata...

letak shoutbox...bg senang orang komen...^^

aye zha tul nha dhe yar berkata...

mcm mana ye shap.dah try tp x jadi pun.
thank sbb bg komen

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.