Salam,selamat datang ke blog nadia

19 Disember 2017

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS




Hye korang

Harap korang sihat selalu

Okay kali ni saya nak join giveaway yg diadakan di blog 

SHAFYQAHAZAHAR

okay kalau korang nak join boleh tekan banner tu okay

cepat-cepat rebut peluang

ni giveaway yang keberapa saya tak ingat yang saya dah join

ada yang menang ada yang tak menang biasa la tu kan

okay berbalik pada giveaway ni

Apa yang saya tahu tentang printcious ni

adalah tempat dimana korang boleh reka sendiri apa yang

 korang nak

Sebenarnya dah lama saya tahu pasal laman web ni

best tau korang

kalau korang nak bagi hadiah dekat kawan-kawan ke nak 

bagi dekat buah hati ke kan

contoh korang nak bagi hadiah baju

korang boleh reka sendiri baju tu

siap korang boleh letak macam-macam yang korang nak

masa korang buat tu dia akan ada siap-siap harga 

berdasarkan apa yang korang buat tu

macam-macam ada tau

Dulu pernah saya cuba-cuba design baju sendiri dekat situ

cuma belum  sempat beli sebab maklumlah zaman study

duit banyak nak pakai

harap saya menang dapat hadiah voucher printcious tu

Boleh la saya beli macam-macam yang ada dekat situ

ha kalau korang teringin nak menang

cepat-cepat join giveaway ni tau

Doakan saya menang tau

Amin

2 ulasan :

Noor Najwa berkata...

Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

Shafyqah Azry berkata...

follow sini! goodluck!

https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.