25 Jun 2012

"First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY"




horey dah lama tak dapat on blog
sekarang tak nak buang masa lagi
nadia nak join give away yang mana ada bukan tamak semua nak join
sebab mungkin ada satu dari mana-mana give away ni nadia menang
kalau join satu jer kalah tak menang kan tak dapat
lagi pun kita kena support la kawan blogger kita

korang pun boleh join jugak
kalau nak join tekan jer banner kat atas tu

sponsor dalam give away
v
v
http://tanganpunyakerja.blogspot.com/
 akustella.blogspot.com
senoritaefiey.blogspot.com
dgoldenapple.blogspot.com
cahayapetunjukku91.blogspot.com
shagcomot.com
queenattack.blogspot.com
deeclosetshop.blogspot.com
bubucraftie.blogspot.com
simisimolek.blogspot.com
izzahlt.blogspot.com
perisple.blogspot.com
budakepalmerah.blogspot.com
dalonelygirl.blogspot.com
dyshaalamstudio.blogspot.com
themustachecraft.blogspot.com
akupunyepasalaaa.blogspot.com

itulah senarai sponsor dalam ga ni

hope nadia menang la

2 ulasan :

Dianaa berkata...

Thanks join and good luck ;)

nama aq nadeya berkata...

welcome
thank
give away yang ni jer la boleh join sebab kebanyakkan blogger klu buat ga kena letak banner di sidebar

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.