23 April 2012

dah lama tak nampak entry pasal give away


 hye all
dah lama nadia tak nampak entri pasal give away
bukan tak ada cuma
kebanyakkannya semua give away yang ada sekarang kena tag kawan
susahlah macam tu
cuba kalau hadiah menarik sikit
contohnya macam
dapat handphone ke dapat topup dah biasa,dapat gadget pasal fon ke
tapi mana lah ada orang nak bagi macam tu sekali
bagilah yang menarik sikit biasanya hadiah macam header,pasal blog
cuba bagi lain dari lain mesti ramai yang join
eh demand lak nadia ni dah dapat tu kira untunglah tu
tak kisah la hadiah apa
tapi sekarang ni susah dah nak join ga sebab tak banyak
k la sampai sini jer entri nadia kali ni nanti jumpa lagi ok

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.